• London-studier
  • Boende Lagenhet London
  • Estudios Apartamentos Londres
  • Studios London Apartmaji
  • Appartamenti Studios London
  • Apartamentos Studios Londres
  • Studios Appartements Londres
  • Studios Wohnungen London
  • apartments_studios_london

  Studios London - Rezervacije za skupine

  Če iščete namestitev za skupino v Londonu, se nahajate na pravem mestu! Bodisi da organizirate počitnice za skupino bodisi da morate v London na službeno potovanje, vam lahko pomagamo z rezervacijo. Lahko se za vas pogajamo za ugodne cene v različnih namestitvah za delavce in skupine: od enosobnih stanovanja do luksuznih apartmajev. Naše osebje bo vedno na vaši razpolagi.

  stanovanja london - skupine

  V Studios-london verjamemo, da bosta dobre usluge in udobnost naredili razliko za vaše bivanje v Londonu. Apartmaji, ki jih ponujamo za skupine, so popolnoma opremljeni in v njimi boste lahko doživeli lepe trenutke z vašo družino ali s sodelavci. V zadnjimi 10 leti smo izbrali veliko namestitev v Londonu, da bi lahko vsak naš gost izbral tisto, ki najbolj ustreza njegovim potrebam. Na primer družinam bo ušeč imeti svojo kupalnico in kuhinjo, kjer bodo lahko kuhali. Delavci in družine pa bodo cenili dejsto, da se vse naše namestitve nahajajo v neposredni bližini neke postaje metroja ali avtobusa.

  Razumemo vašo potrebo, da se počutite doma, tudi kadar ste daleč od doma z vašo družino, in naredidi bomo vse, kar je v naši možnosti, da bi našli stanovanje za skupine, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Če ste v Londonu na službenem potovanju, pa boste cenili dostop do hitrega interneta, ki vam je na razpolagi v vsakem stanovanju. Internet bo koristen tudi skupinam turistov, ki si želijo govoriti z družino doma.

  stanovanja london - skupine London je eden najpomebnejših ekonomskih in poslovnih središč in torej veliko poslovnežev prihaja tukaj na poslovna potovanja. Če potrebujete stanovanje ali prostor, v katerem se zborovati s sodelavci, ste na pravem mestu: mi od Studios London vam bomo rada pomagali, da najdete stanovanje, ki najbolj ustrteza vašim potrebam. Na primer lahko za vas rezerviramo konferenčno dvorano za vaše zborovanje. Povejte nam, kaj potrebujete, in mi bomo naredili vse, da bi se prilagodoli vašim potrebam. Če prihajate v London na službeno potovanje, ali na počitnice, lahko za vas organiziramo stanovanje v neposredni bližini londoskih atrakcij.


  Lahko vam pomagamo organizirati vaše kratko ali dolgo bivanje v Londonu. Bodisi da prihajate v London z družino, na poslovno potovanje ali na počitnice, vam bomo radi pomagali najti namestitev v Paddingtonu, Bayswaterju, Earls Courtu, Oxford Streetu ali Russel Square-u. Le pokličite nas in mi bomo vse rezervirali za vas!


  Si želite ogledati London in pri tem šparati? London Pass je ta prava stvar!

  Izvedite več o Londonu in njegovim atrakcijam: Gift-tours